A fost publicat CALENDARUL privind lansarea sesiunilor de depunere pentru anul 2019 – AS2/M1, AS1/M3, AS2/M5

ASOCIAȚIA LEADER COLINELE MOLDOVEI (ALCM) anunță lansarea, în perioada 29 AUGUST – 30 SEPTEMBRIE 2019, a trei sesiuni de primire proiecte, după cum urmează:

 

1.APELUL DE SELECȚIE 2 /2019 pentru M1. INVESTIȚII ÎN INFRASTRUCTURA DE BANDĂ LARGĂ ȘI SOLUȚII PUBLICE DE E-GUVERNARE ÎN MICROREGIUNEA “ASOCIAȚIA LEADER COLINELE MOLDOVEI” 

Documentele specifice pot fi vizualizate și descărcate de pe site-ul nostru, din secțiunea dedicată: https://colinele-moldovei.ro/as2-2019-m1-investitii-in-infrastructura-de-banda-larga-si-solutii-publice-de-e-guvernare/ , sau la sediul ALCM.

 

2. APELUL DE SELECȚIE 1/2019 pentru M3 – SPRIJIN PENTRU CONSTITUIREA ȘI PROMOVAREA DE FORME ASOCIATIVE ÎN MICROREGIUNEA “ASOCIAȚIA LEADER COLINELE MOLDOVEI” 

Documentele specifice pot fi vizualizate și descărcate de pe site-ul nostru, din secțiunea dedicatăhttps://colinele-moldovei.ro/as1-m3-sprijin-pentru-constituirea-si-promovarea-de-forme-asociative/,  sau la sediul ALCM.

 

3.  APELUL DE SELECȚIE 2/2019 pentru M5 – INVESTIȚII PENTRU DEZVOLTAREA TERITORIULUI ELIGIBIL LEADER ÎN MICROREGIUNEA “ASOCIAȚIA LEADER COLINELE MOLDOVEI”

Documentele specifice pot fi vizualizate și descărcate de pe site-ul nostru, din secțiunea dedicată: https://colinele-moldovei.ro/as2-m5-investitii-pentru-dezvoltarea-teritoriului-eligibil-leader/sau la sediul ALCM.

 

Apelurile de selecție (varianta detaliată și cea simplificată), sunt disponibile pe site-ul nostru, la secțiunea dedicată: https://colinele-moldovei.ro/apeluri-active/

 

Calendarul lansărilor este disponibil la secțiunea https://colinele-moldovei.ro/calendar-estimativ-2/alcm-calendar-lansare-as-m1-m3-m5_-rev-20-august-2019/

 

Menționăm că informații și detalii suplimentare puteți obține atât din secțiunea specifică fiecărui apel în parte, precum și la sediul Asociației noastre, din sat Sulița, strada Principală nr. 125, comuna Sulița, județul Botoșani.

 

Vă așteptăm și urăm succes tuturor solicitanților!

Mulțumim pentru interesul manifestat față de activitatea noastră!!

„Împreună facem dezvoltare rurală! – nu este doar un slogan!”

Echipa ALCM

„Pentru informaţii despre alte Programe desfăşurate sub egida Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteţă să vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România”
“Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întrega responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web”
“Toate informaţiile, privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, furnizate în această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării”
Proiect finanţat de UNIUNEA EUROPEANĂ prin FEADR, Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020, Axa LEADER