Agralim 2019

Agralim 2019,
Asociația Leader Colinele Moldovei mulțumește tuturor producătorilor locali din teritoriul nostru, care au contribuit la succesul Conferinței FNGAL :
 domnilor Aielenei Benoni, Băianu Bogdan, Chelaru Alexandru, Alin Aignătoaie, Cooperativei Alexbia, Fructis Trading Srl, Fructe din Poiana Srl – din comuna Deleni, pentru delicioasele fructe, legume și minunatele sucuri naturale,
 doamnei Cristina Ivanov pentru tradiționalele cununi de ceapă și usturoi din Copălău, care au încântat vizual și olfactiv pe toți cei prezenți la Conferință și la standul F.N.G.A.L. din cadrul Agralim,
 domnului Emil Teodorescu și Teodorescu Energy Srl din comuna Frumușica, pentru brichetele și peleții pentru foc,
 domnului Primar Dan Oloeriu și Elly Food Traditional Srl din orașul Flămânzi, pentru extraordinarele produse lactate, deosebit de apreciate de toți cei prezenți,
 domnului Claudiu Vrajotis și Daniel Ripiceanu, din comuna Călărași, pentru miere și produse apicole,
 domnului Președinte al Consiliului Director al Asociației Leader Colinele Moldovei – Brașoveanu Brăduțu Petru, pentru bostanii de Mășcăteni, din comuna Albești, care ne-au asigurat un frumos decor, în ton cu toamna bogată!
Adresăm mulțumiri speciale domnului Primar Dumitru Prigoreanu și Căminului Cultural Al.Tănase din comuna Deleni, pentru costumul popular pus la dispoziție, de asemenea deosebit de apreciat de toți cei prezenți, costum lăudat inclusiv de la prezidiul Conferinței, de către dl. Secretar de Stat Alexandru Potor, Președintele F.N.G.A.L. Cu mândrie, am subliniat că este realizat în cadrul unui proiect de succes, finanțat prin Axa Leader!
“Împreună facem dezvoltare rurală” – nu este doar un slogan!”, rămâne crezul nostru și luptăm alături de colegii noștri din Federația Națională a Grupurilor de Acțiune Locală pentru a convinge decidenții că Leader merită minim 15% din alocarea pentru viitoarea programare, în cadrul Planului Național Strategic 2021-2027!

„Pentru informaţii despre alte Programe desfăşurate sub egida Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteţă să vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România”
“Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întrega responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web”
“Toate informaţiile, privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, furnizate în această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării”
Proiect finanţat de UNIUNEA EUROPEANĂ prin FEADR, Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020, Axa LEADER