Au fost publicate Comunicatele de presă privind lansarea AS2/M1, AS1/M3 și AS2/M5!

 

Echipa ALCM aduce la cunoștința tuturor celor interesați că la data de 26.08.2019 au fost publicate Comunicatele de presă privind lansarea AS2/M1, AS1/M3 și AS2/M5!

 

https://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/economie/anunt-de-lansarea-sesiunii-de-cereri-de-proicte-pentru-m1–217466608.html

https://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/economie/anunt-de-lansarea-sesiunii-de-cereri-de-proicte-pentru-m3-1a–217466609.html

https://www.ziarulevenimentul.ro/stiri/economie/anunt-de-lansarea-sesiunii-de-cereri-de-proicte-pentru-m5–217466610.html

 

Reamintim că fiecare Apel de selecție este deschis în perioada 29.08.2019 – 30.09.2019, cu posibilitate de prelungire, dacă va fi cazul.

 

Documentele specifice pot fi vizualizate și descărcate de pe site-ul nostru, din secțiunea dedicată: https://colinele-moldovei.ro/as2-2019-m1-investitii-in-infrastructura-de-banda-larga-si-solutii-publice-de-e-guvernare/ , sau la sediul ALCM.

 

Documentele specifice pot fi vizualizate și descărcate de pe site-ul nostru, din secțiunea dedicatăhttps://colinele-moldovei.ro/as1-m3-sprijin-pentru-constituirea-si-promovarea-de-forme-asociative/,  sau la sediul ALCM.

 

Documentele specifice pot fi vizualizate și descărcate de pe site-ul nostru, din secțiunea dedicată: https://colinele-moldovei.ro/as2-m5-investitii-pentru-dezvoltarea-teritoriului-eligibil-leader/,  sau la sediul ALCM.

 

Apelurile de selecție (varianta detaliată și cea simplificată), sunt disponibile pe site-ul nostru, la secțiunea dedicată: https://colinele-moldovei.ro/apeluri-active/

 

Calendarul lansărilor este disponibil la secțiunea https://colinele-moldovei.ro/calendar-estimativ-2/alcm-calendar-lansare-as-m1-m3-m5_-rev-20-august-2019/

 

Menționăm că informații și detalii suplimentare puteți obține atât din secțiunea specifică fiecărui apel în parte, precum și la sediul Asociației noastre, din sat Sulița, strada Principală nr. 125, comuna Sulița, județul Botoșani.

 

Vă așteptăm și urăm succes tuturor solicitanților!

Mulțumim pentru interesul manifestat față de activitatea noastră!!

„Împreună facem dezvoltare rurală! – nu este doar un slogan!”

Echipa ALCM

 

 

„Pentru informaţii despre alte Programe desfăşurate sub egida Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteţă să vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România”
“Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întrega responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web”
“Toate informaţiile, privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, furnizate în această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării”
Proiect finanţat de UNIUNEA EUROPEANĂ prin FEADR, Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020, Axa LEADER