Echipa ALCM a publicat, astăzi, 28.02.2019, Raportul de evaluare a SDL

Echipa ALCM a publicat, astăzi, 28.02.2019, Raportul de evaluare a Strategiei de Dezvoltare Locală, pe care o implementăm în microregiunea pe care o deservim.

Raportul are în vedere perioada de la semnarea Contractului de finanțare cu AFIR – 15.12.2016, până la data de 01.10.2018.

Perioada ulterioară va face obiectul unei evaluări viitoare.

Documentul poate fi vizualizat pe site-ul nostru, www.colinele-moldovei.ro , la secțiunea Activități – Raport de evaluare SDL, sau accesând următorul link https://colinele-moldovei.ro/raport-de-evaluare-sdl-15-12-2016-01-10-2018/raport-evaluare-sdl-alcm_publicat-la-28-02-2019/ .

Mulțumim pentru interesul manifestat pentru activitatea pe care o desfășurăm!

„Împreună facem dezvoltare rurală!” – Nu este doar un slogan!!  

 

Echipa ALCM 

„Pentru informaţii despre alte Programe desfăşurate sub egida Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteţă să vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România”
“Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întrega responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web”
“Toate informaţiile, privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, furnizate în această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării”
Proiect finanţat de UNIUNEA EUROPEANĂ prin FEADR, Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020, Axa LEADER