In perioada 16 aprilie – 11 mai 2018 organizam Campanie de Intalniri in teritoriul ALCM!!

Va aducem la cunostinta ca la nivelul aparatului tehnic din structura ASOCIATIEI LEADER COLINELE MOLDOVEI, s-a programat organizarea unei CAMPANII DE ANIMARE in perioada APRILIE – MAI 2018, ocazie cu care vom disemina informatii cu privire la sprijinirea potentialilor beneficiari de pe raza teritoriului deservit, interesati de masurile pe care ALCM  le va lansa in perioada viitoare. Documentul poate fi consultat la sectiunea https://colinele-moldovei.ro/evenimente/program-intalniri/.

Va asteptam cu drag!

„Pentru informaţii despre alte Programe desfăşurate sub egida Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteţă să vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România”
“Acest site nu reprezintă poziţia oficială a Comisiei Europene. Întrega responsabilitate referitoare la corectitudinea şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web”
“Toate informaţiile, privind Programul Naţional de Dezvoltare Rurală, furnizate în această pagină sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării”
Proiect finanţat de UNIUNEA EUROPEANĂ prin FEADR, Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020, Axa LEADER